Bosnië en Herzegovina vanaf €34

Post laatst aangepast op 23 september 2019 om 10u09
  • Bosnië en Herzegovina vanaf €34

Via Skyscanner zijn er momenteel goedkope vluchten beschikbaar naar Bosnië en Herzegovina. Last minutes in September via Ryanair, uit Brussel!

Bosnië en Herzegovina is een alternatieve bestemming om oa. ook Kroatië mee te bezoeken. In een andere post had ik vluchten gevonden naar Kroatië voor €89, maar als je dus op Banja Luka vliegt kan het ook voor €41, om dan bv. met een huurauto de regio te verkennen...

 

Brussel - Banja Luka

✈️ 20 - 27 september: Tickets € 41 

✈️ 23 - 30 september: Tickets € 34

✈️ 20 - 30 september: Tickets € 34 

 

 

  • Bosnië en Herzegovina vanaf €34

Overnachting

Goedkope overnachting zoeken (& vinden) is echt goed te doen in deze regio. Als je wil backpacken raad ik zeker aan om AirBNB te gebruiken en te kijken bij mensen die kamers verhuren... In de balkan is er geen gebrek aan gastvrije mensen!

Overnachtingen op AirBNB zijn te vinden vanaf € 12 /nacht en als je eens gek wil doen heb je een kamertje met prachtig (avond ✨) zicht op de Goa Mostar vanaf € 34 /nacht.

Als je iets meer comfort wil kan je natuurlijk ook naar hotels zoeken. Hiervoor raad ik de Skyscanner hotel zoekfunctie aan. Je kan daar al appartementjes vinden vanaf € 20 /nacht of hotelkamers vanaf €39 /nacht.

 

Skyscanner Hotel search > 

Nog niet ingeschreven? 😱

Schrijf je in op de nieuwsbrief & ontvang deals zonder moeite in je mailbox! ✌️