Nieuw-Zeeland vanaf €942

Nieuw-Zeeland vanaf €942

Via Qatar Airways kan je momenteel extreem goedkope tickets naar het wondermooie Nieuw-Zeeland vinden. De tickets van €942 zullen zeer kort beschikbaar zijn. Snel zijn is dus de boodschap :-)

Periode

november - maart

Beschikbaarheid

2-4 dagen

Normale prijs

± €1.350

Amsterdam - Auckland, Nieuw Zeeland

✈️ november Tickets €942

✈️ december Tickets €1.292

✈️ january Tickets €1.409

✈️ february Tickets €951

✈️ march Tickets €1.164

Ontdek de leukste bestemmingen in Nieuw-Zeeland

In deze blogpost nemen we je mee op een reis naar de leukste bestemmingen in Nieuw-Zeeland. Dit prachtige land, gelegen in het zuidwesten van de Stille Oceaan, staat bekend om zijn adembenemende landschappen, avontuurlijke activiteiten en warme gastvrijheid. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring. Laten we beginnen!

Queenstown

Queenstown is een absolute must-visit bestemming in Nieuw-Zeeland, vooral voor avontuurlijke reizigers. Gelegen aan de oevers van het schilderachtige Wakatipumeer, biedt Queenstown een breed scala aan activiteiten, waaronder bungeejumpen, skydiven, jetbootvaren en wandelen. Geniet van een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen, ontdek de bruisende eetcultuur en maak een boottocht over het meer. Queenstown staat garant voor een onvergetelijke ervaring vol opwinding en schoonheid.

Milford Sound

Milford Sound, gelegen in het prachtige Fiordland National Park, is een van de meest spectaculaire fjorden ter wereld. Neem een boottocht door de smaragdgroene wateren en bewonder de majestueuze bergen, watervallen en steile rotswanden. Spot zeehonden, dolfijnen en pinguïns die in dit ongerepte natuurgebied leven. Milford Sound is een paradijs voor natuurliefhebbers en biedt een onvergetelijke ervaring van rust en sereniteit.

Rotorua

Rotorua is een unieke bestemming in Nieuw-Zeeland, bekend om zijn geothermische activiteit en Maori-cultuur. Verken de borrelende modderpoelen en spuitende geisers in het Wai-O-Tapu Thermal Wonderland en ervaar de geurige geothermische landschappen. Maak kennis met de rijke Maori-tradities en geniet van een traditioneel hangi-diner en een culturele voorstelling. Rotorua biedt ook avontuurlijke activiteiten, zoals mountainbiken en ziplining, te midden van een prachtig landschap.

Abel Tasman National Park

Abel Tasman National Park, gelegen aan de noordelijke kust van het Zuidereiland, is een paradijs voor natuurliefhebbers en strandliefhebbers. Verken de turquoise wateren per kajak of neem een wandeling over de prachtige kustpaden. Ontdek afgelegen baaien, idyllische stranden en weelderige bossen. Spot zeehonden, dolfijnen en misschien zelfs walvissen tijdens je avontuur in dit adembenemende nationale park.

Dunedin

Dunedin is een charmante stad in het zuidoosten van het Zuidereiland, met een rijke Schotse erfgoed en prachtige Victoriaanse architectuur. Verken de historische straten, bezoek het indrukwekkende Otago Museum en bewonder de albatrossen en pinguïnkolonies op het nabijgelegen schiereiland Otago. Geniet van de levendige kunst- en muziekscene van Dunedin en proef de lokale brouwsels in de vele ambachtelijke bierbrouwerijen van de stad.

Lake Tekapo

Lake Tekapo is een idyllisch meer omgeven door bergen op het Zuidereiland. Het heldere turquoise water en de spectaculaire omgeving maken het een betoverende bestemming. Breng een bezoek aan de iconische Church of the Good Shepherd, gelegen aan de oevers van het meer, en geniet van het panoramische uitzicht vanaf de nabijgelegen berg Mount John. Lake Tekapo is ook een geweldige plek om te sterrenkijken vanwege de lage lichtvervuiling, dus mis de kans niet om de adembenemende sterrenhemel te bewonderen.

Stewart Island

Stewart Island is een afgelegen en ongerept eiland ten zuiden van het Zuidereiland. Het is de perfecte bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers die op zoek zijn naar rust en sereniteit. Verken de uitgestrekte bossen, wandel over prachtige wandelpaden en spot zeldzame vogels, zoals de iconische kiwi. Maak een boottocht rond het eiland en bewonder de ruige kustlijn en de kans om zeehonden en pinguïns te zien. Stewart Island is een echt paradijs voor liefhebbers van ongerepte natuur en wilde dieren.

Conclusie

Nieuw-Zeeland is een land vol met adembenemende bestemmingen die je hart zullen veroveren. Van het avontuurlijke Queenstown tot het betoverende Milford Sound, en van het geothermische wonderland van Rotorua tot het serene Lake Tekapo, Nieuw-Zeeland biedt een schat aan onvergetelijke ervaringen.

Naast deze bekende bestemmingen, zijn er ook minder bekende pareltjes die je kunt ontdekken. Verken het historische Dunedin met zijn Schotse erfgoed, ontspan aan het idyllische Lake Tekapo en ervaar de ongerepte natuur op Stewart Island.

Of je nu op zoek bent naar avontuur, natuur, cultuur of gewoon wilt ontspannen en genieten van de rust, Nieuw-Zeeland heeft voor elk wat wils. Dus boek je goedkope vliegtickets via bertsgoedkopevliegtickets.be en maak je klaar voor een onvergetelijke reis naar dit adembenemende land van wonderen. Nieuw-Zeeland wacht op je om te worden verkend en je te verrassen met zijn ongeëvenaarde schoonheid en warme gastvrijheid.