Reizen in tijden van COVID-19

Reizen in tijden van COVID-19

Veel mensen zitten met vragen rond reizen door de huidige COVID-19 pandemie. Daarom wou ik kort even meegeven hoe Berts Goedkope Vliegtickets hier mee om gaat.

Ik raad mensen aan om voor aankomende reizen zeker het reisadvies op diplomatie.belgium.be te volgen. Het reisadvies is afhankelijk per land en zelfs per regio. Reizen naar en van risico-zones wordt momenteel, en vrijwel zeker tot begin april, afgeraden. Hou hier dus zeker rekening mee bij het boeken van een ticket.

Update 16/03: Momenteel wordt reizen naar het buitenland sterk afgeraden. Ik vermoed dat deze situatie nog tot eind april zal aanhouden. Boek dus zeker geen tickets meer voor reizen in maart of april, om jezelf en jouw naasten te beschermen!

Voor volgende deals zal ik rekening houden met de bestemmingen en enkel deals uitsturen die ten vroegste in juni vertrekken.

Boek je vluchten voor binnenkort (mei, juni, juli)? Dan raad ik je aan een reis-annulatie verzekering te nemen. Deze kan je afzonderlijk afsluiten, boeken bij bepaalde luchtvaartmaatschappijen als optie bovenop je tickets of je kan een kredietkaart aanvragen waar een reis-annulatie verzekering bij inbegrepen is. Lees uiteraard zeker de kleine lettertjes.

Veel sterkte aan iedereen tijdens deze moeilijke periode...  en handen blijven wassen!
Bert

Nuttige links