Moet je je Ryanair Boarding Pass Uitprinten? Lees hier de regels! ✈️🖨️

Moet je je Ryanair Boarding Pass afdrukken?

Ben je van plan om met Ryanair te vliegen en vraag je je af of je je boardingpass moet afdrukken? Bij Bert's Goedkope Vliegtickets hebben we het antwoord voor je. Lees verder om te ontdekken wat je moet weten over het afdrukken van je Ryanair boardingpass.

Ryanair, een van de populairste low-cost luchtvaartmaatschappijen, heeft specifieke richtlijnen met betrekking tot het verkrijgen van je boardingpass. Hier zijn de belangrijkste punten waar je rekening mee moet houden:

1. Online inchecken:

Het is verplicht om online in te checken voor je Ryanair-vlucht. Dit kun je doen op de officiële website van Ryanair, www.ryanair.com. Zorg ervoor dat je dit doet tussen 48 uur en 2 uur voor de geplande vertrektijd van je vlucht. Het online inchecken is een eenvoudig proces waarbij je je boekingsgegevens moet invoeren en eventuele extra diensten kunt toevoegen, zoals ruimbagage. Vergeet dit niet, want Ryanair rekent een boete aan van €55 per persoon als je op de luchthaven nog moet inchecken.

2. Boardingpass afdrukken of downloaden:

Tijdens het online inchecken krijg je de mogelijkheid om je boardingpass af te drukken of te downloaden. Ryanair vereist dat je een boardingpass bij je hebt om aan boord te kunnen gaan. Zorg ervoor dat je toegang hebt tot een printer en dat je de boardingpass op A4-formaat afdrukt. Als je geen printer hebt, kun je de boardingpass downloaden op je smartphone en deze bij de gate laten scannen.

Belangrijke tip: Zorg ervoor dat je alle gegevens op je boardingpass zorgvuldig controleert, zoals je naam, vluchtnummer, vertrek- en aankomsttijden en eventuele stoelreserveringen. Eventuele fouten moeten zo snel mogelijk worden gecorrigeerd.

Het afdrukken of downloaden van je Ryanair boardingpass is essentieel om soepel door de luchthaven- en instapprocedures te gaan. Zonder boardingpass kan Ryanair je toegang tot de vlucht weigeren.

Dus in het kort: Zorg ervoor dat je online incheckt op www.ryanair.com en je boardingpass afdrukt of downloadt.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om duidelijkheid te krijgen over de vereisten voor het afdrukken van je Ryanair boardingpass. Geniet van je vlucht met Ryanair en van je vakantie! ✌️