Waar is het warm in november? 12 zonnigste bestemmingen!

πŸ“Έ foto: SΓ©bastien Jermer Waar is het warm in november

Op zoek naar een zonnige bestemming in november? Dit zijn onze top 12 zonnige bestemmingen om te ontsnappen aan het herfstweer. Van de eeuwige lente op de Canarische Eilanden tot de beginnende zomer in Nieuw-Zeeland, geniet van de warme zonnestralen terwijl het thuis kouder wordt. 

 1. Thailand - November is een van de beste maanden om Thailand te bezoeken met zeer aangename temperaturen rond de 30 graden en weinig neerslag.
 2. Egypte - In november biedt Egypte nog steeds heerlijk weer met temperaturen rond de 25 graden en vrijwel geen neerslag, ideaal voor het bezoeken van historische bezienswaardigheden.
 3. Marokko - November is een uitstekende tijd voor een bezoek aan Marokko, met gematigde temperaturen die perfect zijn voor zowel strandliefhebbers als avonturiers.
 4. Canarische Eilanden - Nog steeds populair in november, met milde temperaturen en weinig regen, een ideale herfst of zelfs winterzonbestemming.
 5. Dubai - Met gemiddelde temperaturen van rond de 25 graden is het er gegarandeerd warm in november.
 6. Mexico - November valt net na het regenseizoen, met heerlijk weer en een levendige sfeer door het Día de los Muertos festival begin van de maand.
 7. Vietnam - Noord-Vietnam kent koelere temperaturen, terwijl het in het zuiden nog steeds warm en droog is, ideaal voor het verkennen van zowel steden als natuur.
 8. Zuid-Afrika - November is het begin van de zomer aan deze kant van de aardbol. Perfect voor safari's en strandvakanties met temperaturen rond de 25 graden.
 9. Nieuw-Zeeland - Het begin van de zomer in Nieuw-Zeeland brengt milde temperaturen en de natuur in volle bloei, ideaal voor buitenactiviteiten.
 10. Australië - De lente in Australië loopt ten einde en maakt plaats voor zomer met warme temperaturen, vooral in het zuiden en langs de oostkust.
 11. Malediven - November is een goede maand om de Malediven te bezoeken met temperaturen rond de 30 graden en een start van het droge seizoen.
 12. Costa Rica - Begin van het droge seizoen in Costa Rica met weelderige natuur en rijke biodiversiteit, ideaal voor natuur- en dierenliefhebbers.
 13. Brazilië - November is een prachtige tijd om Brazilië te bezoeken, met het starten van het zomerseizoen en levendige festivals door het hele land.

Deze bestemmingen zijn ideaal voor een trip in november en bieden nog steeds comfortabele temperaturen voor een warme vakantie. Het is altijd een goed idee om de specifieke weersverwachtingen te controleren voordat je vertrekt, aangezien het weer kan variëren.

Waar is het warm in november?

 • Thailand in november: 30°C β˜€οΈ
 • Egypte in november: 25°C β˜€οΈ
 • Marokko in november: gematigd warm β˜€οΈ
 • Canarische Eilanden in november: mild warm β˜€οΈ
 • Dubai in november: 25°C β˜€οΈ
 • Mexico in november: heerlijk weer β˜€οΈ
 • Vietnam (Noord) in november: koeler β˜€οΈ
 • Zuid-Afrika in november: 25°C β˜€οΈ
 • Nieuw-Zeeland in november: mild warm β˜€οΈ
 • Australië in november: warm β˜€οΈ
 • Malediven in november: 30°C β˜€οΈ
 • Costa Rica in november: start droge seizoen β˜€οΈ
 • Brazilië in november: start zomerseizoen β˜€οΈ

Waar is het het warmst in november in Europa?

In november zijn de Canarische Eilanden vaak het warmst in Europa, met temperaturen die gemiddeld rond de 20°C liggen. Perfect voor een zonvakantie! Ook Malta en Cyprus kunnen nog aangenaam warm zijn.

Waar gegarandeerd zon in november?

Voor gegarandeerde zon in april zijn bestemmingen zoals de Canarische Eilanden, Dubai, Egypte, en Mexico ideaal met hun hoge zonuren en minimale regenkans.

Waar is het boven de 25 graden in november?

In november zijn plaatsen zoals Thailand, Dubai, de Malediven, en Egypte vaak boven de 25 graden, ideaal voor een warme herfstvakantie.