Ontdek de natuur en cultuur in Gelderland, Nederland

Ontdek de natuur, cultuur en geschiedenis van Gelderland, Nederland tijdens een bezoek aan de prachtige Veluwe, historisch Arnhem, Kasteel Doornenburg, Nijmegen en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Geniet van fietsen door bossen en sfeervolle dorpjes, bewonder imposante gebouwen, verken een betoverend kasteel, ontdek de oudste stad van Nederland en geniet van de rust en prachtige flora en fauna.

Gelderland

Vakantiepark Roompot Hoenderloo

Vakantiepark Roompot Hoenderloo

Vakantiepark Roompot Hoenderloo is een prachtig bungalowpark te midden van de Veluwse bossen. Met luxe vrijstaande bungalows, een uniek buitenzwembad en talrijke attracties en winkelsteden in de buurt, is dit vakantiepark ideaal voor gezinnen en rustzoekers. Ontdek de natuur van Nationaal Park de Hoge Veluwe of geniet van een dagje uit naar attractieparken zoals de Koningin Juliana Toren en de Apenheul. (Herwerkt naar een seo-gerichte omschrijving van maximaal 3 zinnen en 400 karakters)

Vakantiepark Roompot Bospark de Schaapskooi

Vakantiepark Roompot Bospark de Schaapskooi

Vakantiepark Roompot Bospark de Schaapskooi: kindvriendelijk park midden op de Veluwe. Dagelijkse activiteiten, indoor speeltuin en overdekt zwembad. Bezoek de Apenheul en Dolfinarium, huur een fiets om de omgeving te verkennen.