Ontdek de schoonheid van Overijssel

Maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie in Overijssel - een schatkamer boordevol natuurlijke schoonheid en culturele verrassingen. Bezoek de historische Hanzesteden zoals Deventer en Zwolle, waar eeuwenoude gebouwen en gezellige straatjes je meenemen naar het verleden. Verken het prachtige natuurgebied Twente met zijn glooiende heuvels en uitgestrekte bossen. Geniet van rustige fiets- en wandeltochten langs de kronkelende rivieren en pittoreske dorpjes. In Overijssel vind je voor ieder wat wils - van historie- en natuurliefhebbers tot avonturiers die houden van watersport op de vele meren en kanalen. Kortom, Overijssel is een ideale bestemming voor een veelzijdige en ontspannen vakantie in Nederland.

Overijssel

Vakantiepark Roompot Villapark De Weerribben

Vakantiepark Roompot Villapark De Weerribben

Geniet van een vakantie midden in de natuur bij Vakantiepark Roompot Villapark De Weerribben. Omringd door groene bossen en wateren, bieden de modern ingerichte villa's warmte en gezelligheid. Plons in het verwarmde zwembad, speel een spelletje in de grote woonkamer en verken de omgeving met gehuurde skelters en fietsen. Geniet van heerlijke gerechten in het à la carte of buffetrestaurant. Een aanrader voor natuurliefhebbers en gezinnen.

Vakantiepark Roompot Giethoorn

Vakantiepark Roompot Giethoorn

Ontdek Vakantiepark Roompot Giethoorn, het groene vakantiepark aan het water in het pittoreske Giethoorn. Geniet van een vaartochtje, terwijl de kids spelen in de speeltuin en jij ontspant met een drankje in de bar. Verken de prachtige omgeving met gehuurde fietsen en vaar in de zomer rechtstreeks vanaf je accommodatie de grachten van Giethoorn op. Een paradijs voor watersporters met uitstekende surf- en kano mogelijkheden.

Vakantiepark Roompot de Tolplas

Vakantiepark Roompot de Tolplas

Geniet van een ontspannen vakantie in Vakantiepark Roompot De Tolplas, gelegen in het prachtige Twentse landschap. Met diverse sport- en spelactiviteiten, zoals tennis en jeu de boules, en de mogelijkheid om (elektrische) fietsen te huren, zal zowel jong als oud zich hier uitstekend vermaken. Ontdek de pittoreske dorpen en weilanden tijdens fiets- en wandeltochten en breng een bezoek aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Voor wat verkoeling is er een recreatieplas waar je kunt zwemmen, surfen en vissen.