Ontdek de betovering van de Waddeneilanden in Nederland

De Waddeneilanden zijn een ware parel in Nederland. Met adembenemende stranden, uitgestrekte duinen en een unieke natuur is dit de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie. Het grootste eiland, Texel, trekt jaarlijks vele bezoekers met zijn knusse dorpjes en diverse fietsroutes. Op Vlieland kan je genieten van rust en stilte, terwijl Terschelling bekend staat om zijn gezelligheid en bruisende evenementen. Ameland biedt prachtige wandelpaden en Schiermonnikoog is een waar paradijs voor vogelliefhebbers. Kies jouw favoriete eiland en ga op ontdekkingstocht in deze wonderlijke regio.

Waddeneilanden

Vakantiepark Roompot Kustpark Texel

Vakantiepark Roompot Kustpark Texel

Bij Vakantiepark Roompot Kustpark Texel geniet je van een ontspannen verblijf op een prachtige locatie net buiten De Koog, dicht bij het Noordzeestrand. Met het zwemparadijs Calluna, een whirlpool, sauna, Turks stoombad en solarium is er volop ontspanning. De comfortabele chalets bieden een goede nachtrust en er is genoeg te doen, zoals zeehonden spotten, fietsen huren en strandjutten. Ontdek Texel!

Vakantiepark Roompot Boomhiemke

Vakantiepark Roompot Boomhiemke

Geniet van het ultieme eilandgevoel op Vakantiepark Roompot Boomhiemke op het prachtige Ameland. Dit moderne familiepark biedt jong en oud eindeloos plezier met een overdekt zwembad, sportactiviteiten en eindeloze ontspanningsmogelijkheden in de sauna's, spa's en stoombaden. Verken het eiland per fiets en ontdek nabijgelegen dorpjes met musea, kerken en diverse winkels. Het nabijgelegen strand van Hollum heeft zelfs een Blauwe Vlag, een keurmerk voor schone en veilige stranden.