Transavia handbagage afmetingen: Voorkom boetes en reis zorgeloos! (2023)

Als je van plan bent om met Transavia te vliegen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de handbagage afmetingen. Door je aan deze regels te houden, voorkom je boetes en reis je zorgeloos. In dit artikel vind je de essentiële informatie over de handbagage afmetingen bij Transavia, zodat je goed voorbereid op reis kunt gaan.

  • Transavia bagage afmetingen

Transavia handbagage afmetingen

Transavia hanteert strikte regels met betrekking tot de afmetingen van je handbagage. Het is toegestaan om één stuk handbagage mee te nemen met de volgende maximale afmetingen:

  • Transavia handbagage: 55 cm x 35 cm x 25 cm - 10Kg
  • Accessoire: 40 cm x 30 cm x 20 cm

Het gewicht van je handbagage mag maximaal 10 kilogram bedragen. Let op dat deze limieten van toepassing zijn op zowel je koffer als eventuele extra tassen, zoals handtassen, laptoptassen of cameratassen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je handbagage binnen deze afmetingen en het gewicht blijft om extra kosten te voorkomen.

Accessoire afmetingen

Naast je handbagage mag je ook een accessoire meenemen in de cabine. Het accessoire, zoals een handtas, laptoptas of kleine rugzak, moet de volgende maximale afmetingen hebben: 40 cm x 30 cm x 20 cm. Dit accessoire moet onder de stoel voor je geplaatst worden tijdens de vlucht.

Transavia ruimbagage afemtingen en gewicht

Als je van plan bent om meer bagage mee te nemen dan de toegestane handbagage, biedt Transavia ook ruimbagageopties aan. Hier zijn de belangrijke regels en limieten voor ruimbagage:

  • Maximumgewicht per ruimbagagestuk: 32 kg
  • Maximale formaten: 70 cm x 60 cm x 30 cm

Tips om boetes te voorkomen

Om te voorkomen dat je onverwacht een boete krijgt, volgen hier enkele handige tips:

1. Controleer de afmetingen: Meet je handbagage zorgvuldig voordat je vertrekt. Gebruik een meetlint om de lengte, breedte en hoogte te controleren. Zo voorkom je dat je handbagage te groot is en niet in de bagagebakken past.

2. Let op het gewicht: Controleer het gewicht van je handbagage en zorg ervoor dat het binnen de toegestane limiet van 10 kilogram blijft. Overbelaste handbagage kan extra kosten met zich meebrengen of ervoor zorgen dat je verplicht bent om je bagage in te checken.

3. Overweeg ruimbagage: Als je van plan bent om meer bagage mee te nemen dan de toegestane handbagage, is het verstandig om ruimbagage bij te boeken. Dit voorkomt boetes en zorgt voor meer gemak tijdens je reis.

Conclusie: Door op de hoogte te zijn van de handbagage afmetingen bij Transavia en deze richtlijnen te volgen, kun je boetes vermijden en zorgeloos reizen. Zorg ervoor dat je handbagage binnen de toegestane afmetingen en gewicht blijft. Met deze tips geniet je van een probleemloze reis met Transavia! ✈️🌍