Nijlcruises, Egypte

Beleef een onvergetelijk avontuur tijdens een vakantie in Nijlcruises, Egypte. Laat je betoveren door de magie van de Nijl terwijl je langs eeuwenoude tempels en prachtige landschappen vaart. Ontdek de indrukwekkende Vallei der Koningen en bewonder de imposante piramides van Gizeh. Laat je verwennen met heerlijke lokale gerechten aan boord en geniet van adembenemende zonsondergangen. Een Nijlcruise is dé manier om de rijke geschiedenis en schoonheid van Egypte te verkennen.

Nijlcruises

Nijlcruise 8 dagen - winterzon

Nijlcruise 8 dagen - winterzon

Ontdek het magische Egypte tijdens een 8-daagse Nijlcruise langs de historische bezienswaardigheden. Bewonder de tempels van Kom Ombo, Aswan en Luxor en geniet van een traditionele zeilboottocht op de Nijl. Boek nu jouw unieke avontuur!

8-daagse Amon rondreis

8-daagse Amon rondreis

Ontdek de magie van Luxor en Aswan tijdens deze 8-daagse cruisevakantie. Bezoek de Vallei der Koningen, de tempel van Hatsjepsoet en de Kolossen van Memnon. Geniet van de prachtige cruise langs Kom Ombo en de Philae-tempel. Sluit de reis af met een bezoek aan de Karnak- en Luxor-tempels voordat je terugvliegt vanuit Hurghada. Boek nu bij Bertsgoedkopevliegtickets.be!